Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

BrainBooster Zoom

Voor een helder en alert gevoel

BrainBooster ZOOM houdt je glashelder, met een vlijmscherpe geest.1,2 Dit lekkere drankje ondersteunt het geheugen, de leerprestaties en is goed voor de concentratie.1,2 Neem dit drankje een half uur voordat je vol in je concentratie wilt zitten.
1 Guarana 2 Jodium 3 Vitamine B5

€14,95

Draagt bij tot normale
mentale prestaties1,2

Activeert je natuurlijke
 energie in het lichaam2,3

Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid3

1 Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Product informatie

Reviews

Veel gestelde vragen

De aanbevolen dagelijkse dosering is maximaal 2 zakjes BrainBooster Zoom per dag.
Bij een kopje koffie of een energiedrankje krijg je een snelle energie stoot, echter dit is van korte duur en daarna ervaar je vaak een dip, waardoor je denkt dat je weer een nieuw drankje moet nemen voor een nieuwe boost. Bij BrainBooster Zoom krijg een snelle en langzame energieafgifte waardoor je een langdurig effect ervaart zonder de dip.

Note: Bij een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld met het drinken van 1 à 2 kopjes koffie, verbetert cafeïne de concentratie en prestatie en verdrijft de vermoeidheid. Het nemen van te veel cafeïne kan nadelige effecten hebben, zoals rusteloosheid, angstgevoelens, slaapproblemen of hoofdpijn.
Er is geen maximumaantal dagen dat je BrainBooster Zen mag innemen. Zolang je er goed bij voelt.
Zeer zeker BrainBooster Zoom bestaat uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, aangevuld met vitamines en mineralen. De kleur van BrainBooster komt van saffraan extract en spirulina extract.
BrainBooster Zoom is zeer geschikt om te gebruiken tijdens het autorijden, om alerter en helderder te zijn en blijven. Zeker voor een langere autorit.
Dat hangt ervan af welke medicijnen dit zijn. We raden aan om eerst de huisarts te raadplegen voordat je BrainBooster Zoom combineert met je medicijnen.
Jazeker, BrainBooster Zoom geeft ook mentale en fysieke ondersteuning tijdens het sporten. Je haalt meer uit je work-out net een BrainBooster Zoom.