BioClin

Moederbedrijf BioClin

BrainBooster is onderdeel van BioClin International BV. Dit succesvolle Nederlandse bedrijf specialiseert zich al sinds 1989 in medische zelfzorgmiddelen en gezondheids-producten en is medisch gecertificeerd volgens de hoge standaarden van ISO13485. BioClin is in meer dan zestig landen actief in de markt, verkoopt jaarlijks miljoenen producten en heeft diverse buitenlandse vestigingen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en heeft al diverse patenten succesvol ontwikkeld. Het belangrijkste patent is dat van het 2QR-complex: een effectief, veilig en natuurlijk alternatief voor antibiotica.

BrainBooster & BioClin

Kwaliteit en zekerheid

BioClin werkt uitsluitend met actieve plantaardige ingrediënten op een volledig wetenschappelijke wijze. Vanzelfsprekend worden alle producten klinisch verantwoord en onderzocht. De zelfzorgproducten worden actief geadviseerd door medische professionals en in sommige landen ook vergoed door verzekeraars. Door het grote succes heeft BioClin al diverse (internationale) ondernemingsprijzen gewonnen.

De wetenschappers van BioClin ontwikkelen onder dezelfde hoge standaard de Phyto Synergy Formulas voor BrainBooster. Daarnaast geven ze vanuit hun verschillende expertises de beste adviezen over voeding, de hersenen en routines. Dit maakt de hoogwaardige formules van BrainBooster uniek en geeft BrainBooster tevens een innovatieve, wetenschappelijke en uitermate professionele positie in de markt van voedingssupplementen!

Onze wetenschappers

drs. Annelize Goedbloed

Science & Technology

Biologie


De ROI / ADH voor mineralen en vitaminen zijn gebaseerd op "overleven". Ik ben juist gefascineerd door de vraag wat de hoeveelheden zijn om het menselijk lichaam OPTIMAAL te laten functioneren en doe daar al jaren onderzoek naar.
Ik vind mijzelf Medisch "ontspoord" Biologe

dr. Paul Kwakman

Research & Clinical studies

Microbiologie


Naast de uitvoering van klinische studies ben ik veelal te vinden in de laboratoria van de HU. Het onderzoeken van de interactie tussen bacteriën, natuurlijke stoffen en het menselijk lichaam is mijn grote passie.
Wetenschap is altijd leidend in mijn visie

Bsc. Roberto van Ginkel

Product development

Voeding en Diëtetiek


Ik ben trots dat wij altijd kiezen voor nutriënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Zo weet je altijd zeker dat jouw lichaam onze ingrediënten maximaal en snel kan opnemen voor het beste resultaat.
Er staan zo veel "onzin-producten" in de winkels

Bsc. Yvonne van Baaren

Product development

Homeopathie


Van origine ben ik opgeleid in deze natuurlijke geneeswijze en neem dit basisprincipe dan ook altijd mee in onze meetings. Met mijn collega's uit andere disciplines tot effectieve formules komen vind ik een gave uitdaging!
In de natuur is zoveel goeds te vinden

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE