BrainBooster Zen

Voor een kalm en ontspannen gevoel

BrainBooster Zen is een natuurlijk zelfzorgproduct dat de geest tot rust brengt. Neem BrainBooster Zen een uur voordat je het nodig hebt om het kalmerende effect te voelen. Het heeft geen van de bijwerkingen van de typische voorgeschreven medicijnen en slaapmiddelen, maar heeft een zacht en ontspannend effect.

€14,95

Binnenkort verkrijgbaar bij: 

Kom tot rust en voel je weer ontspannen en kalm.

Citroenmelisse extract, Passiebloem extract en Valeriaan extract hebben een positief effect op het hormoon GABA.
GABA is het hormoon dat rust, slaap bevordert en angst vermindert. Citroenmelisse-extract verhoogt het GABA-gehalte en passiebloemextract en Valeriaan-extract reguleren en versterken (mogelijk verhoogt) het werkingsmechanisme van GABA in de hersenen. Magnesium is een belangrijke co-factor voor de aanmaak van GABA en helpt bij het ontspannen.

Reviews

Benieuwd naar alle ingrediënten van BrainBooster?

We hebben alle ingrediënten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

Passiebloem

De passiebloem groeit oorspronkelijk alleen in Noord-Amerika en Azië. De werkzame bestanddelen in een passiebloem zijn harmine en harmaline. Harmine en harmaline worden geroemd om hun rustgevende effect. Zo zouden deze werkzame stoffen ondersteuning bieden bij de slaap.

Citroenmelisse

De Latijnse naam van de citroenmelisse is Melissa officinalis. Melissa betekent honingbij. De plant is namelijk een bron van nectar en bij bijen zeer geliefd. Vanwege de citroenachtige geur en smaak van de plant is er ‘citroen’ aan de naam melisse toegevoegd. Citroenmelisse is een kruid dat sinds mensenheugenis wordt gebruikt en één van de allerbeste kruiden die verdriet, rouw, nervositeit en spanningen helpt verzachten. Citroenmelisse geeft troost en ontspant.

Valeriaan

Valeriaan is een rustgevend kruidengeneesmiddel, gebaseerd op de traditionele geneeskunde. Het valeriaan extract wordt gewonnen uit de wortels van de valeriaan plant, een plant uit de kamperfoeliefamilie. De valeriaan bloem is lichtroze tot wit van kleur. Valeriaan kan een kalmerende werking hebben wanneer er sprake is van spanning, nervositeit, angst en/of slapeloosheid.

Product informatie

Veel gestelde vragen

De aanbevolen dagelijkse dosering is maximaal 2 zakjes BrainBooster Zen per dag.
Er is geen maximumaantal dagen dat je BrainBooster Zen mag innemen. Zolang je er goed bij voelt.
Nee, BrainBooster Zen bestaat uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, aangevuld met vitamines en mineralen. Deze zijn niet verslavend.
Absoluut. BrainBooster Zen bevat Passiebloem en dit plantenextract heeft als indicatie “kalmerend effect bij examen stress”.
Nee, zeer zeker niet. BrainBooster Zen heeft wel veel rustgevende en kalmerende capaciteiten waardoor BrainBooster Zen vaak door mensen voor het slapen wordt ingenomen. Zodat ze rustiger zijn wanneer ze gaan slapen.
BrainBooster Zen mengt beter met heet water, maar je kunt de drank zeker laten afkoelen en koud opdrinken.