BrainBooster Zoom

Voor een helder en alert gevoel

BrainBooster Zoom is een natuurlijk zelfzorgproduct die je focus en concentratie verhoogt. Neem BrainBooster Zoom een half uur voordat je het nodig hebt om het verhelderende effect te voelen dat gemiddeld vijf uur aanhoudt. Het is natuurlijk, veilig en effectief en werkt op een veel hoger niveau dan uw typische shot cafeïne en suiker.

€14,95

Binnenkort verkrijgbaar bij: 

Verhoog je concentratie en voel je weer helder en alert!

Ginseng-extract en Guarana-extract dat in combinatie wordt gebruikt, is gunstig voor snelheid, nauwkeurigheid en verbeterde prestaties. De combinatie met cafeïne, dat in het Guarana-extract zit, verbetert de aandacht bij het wisselen van taken en verbetert de nauwkeurigheid. De combinatie van Maltodextrine en Isomaltose is de reden waarom Zoom een ​​onmiddellijke en langdurige werking heeft. Maltodextrine activeert het deel van de hersenen dat betrokken is bij het nemen van actie en beslissingen. Het wordt snel gemetaboliseerd en daardoor direct beschikbare energie voor hersenactiviteit. Isomaltulose is een koolhydraat met langzame en langdurige afgifte en geeft een langzame maar langdurige energietoevoer naar de hersenen. De combinatie van deze twee actieve stoffen resulteert in een snelle en langzame energietoevoer naar de hersenen. Het gaat langer mee zonder een dip te ervaren.

Reviews

Benieuwd naar alle ingrediënten van BrainBooster?

We hebben alle ingredienten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

Isomaltulose

Isomaltulose is een suikervorm die als voordeel heeft dat het een lage glycemische index* van 32 heeft en geen pieken in de bloedsuikerspiegel veroorzaakt. In de natuur komt isomaltulose voor in honing en suikerriet en het heeft een natuurlijke zoetige smaak. Isomaltulose is een samenstelling van glucose en fructose. Daarnaast wordt  isomaltulose traag opgenomen in het bloed en het wordt ook wel een traag koolhydraat genoemd. Hierdoor voorziet Isomaltulose het lichaam gedurende een lange periode van energie.

Maltodextrine

Maltodextrine is een natuurlijke polysaccharide, die snel wordt afgebroken tot glucose. Het activeert het deel van de hersenen dat betrokken is bij het nemen van actie en beslissingen. Het wordt snel gemetaboliseerd en is dus onmiddellijk beschikbare energie voor hersenactiviteit.

Panax ginseng

In Oost-Azië (Korea, China, Japan) wordt de wortel van Panax ginseng (Chinese/Koreaanse ginseng) al duizenden jaren gebruikt bij uiteenlopende gezondheidsklachten. Panax betekent ‘geneest alles’, ginseng is afgeleid van het Chinese woord ‘renshen’ (ren is mens, shen plantenwortel) en verwijst naar de vorm van de wortel die doet denken aan de benen van een mens. Alleen planten van het geslacht Panax (behorende tot de klimopfamilie of Araliaceae) behoren tot de ‘echte’ ginseng.

Guaraná

Guaraná (Paullinia cupana) is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië, net ten zuiden van de evenaar. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement. De bes bevat hoge concentraties aan cafeïne, veel hoger dan in koffie, thee of frisdranken gevonden wordt.

Product informatie

Veel gestelde vragen

De aanbevolen dagelijkse dosering is maximaal 2 zakjes BrainBooster Zoom per dag.
Bij een kopje koffie of een energiedrankje krijg je een snelle energie stoot, echter dit is van korte duur en daarna ervaar je vaak een dip, waardoor je denkt dat je weer een nieuw drankje moet nemen voor een nieuwe boost. Bij BrainBooster Zoom krijg een snelle en langzame energieafgifte waardoor je een langdurig effect ervaart zonder de dip.

Note: Bij een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld met het drinken van 1 à 2 kopjes koffie, verbetert cafeïne de concentratie en prestatie en verdrijft de vermoeidheid. Het nemen van te veel cafeïne kan nadelige effecten hebben, zoals rusteloosheid, angstgevoelens, slaapproblemen of hoofdpijn.
Er is geen maximumaantal dagen dat je BrainBooster Zen mag innemen. Zolang je er goed bij voelt.
Zeer zeker BrainBooster Zoom bestaat uit natuurlijke plantaardige ingrediënten, aangevuld met vitamines en mineralen. De kleur van BrainBooster komt van saffraan extract en spirulina extract.
BrainBooster Zoom is zeer geschikt om te gebruiken tijdens het autorijden, om alerter en helderder te zijn en blijven. Zeker voor een langere autorit.
Dat hangt ervan af welke medicijnen dit zijn. We raden aan om eerst de huisarts te raadplegen voordat je BrainBooster Zoom combineert met je medicijnen.
Jazeker, BrainBooster Zoom geeft ook mentale en fysieke ondersteuning tijdens het sporten. Je haalt meer uit je work-out net een BrainBooster Zoom.