Frédérique Matla

Welkom op mijn pagina

Hi! Mijn naam is Frédérique Matla en ik ben studente Food Technology aan de Wageningen University & Research (WUR). Maar jullie kennen mij wellicht beter als Nederlands Hockey International en speelster van Nederlands kampioen Den Bosch.

Omdat ik naast mijn hockey carrière, net als velen van jullie ook goed moet presteren, kan ik in drukke perioden echt wel wat extra hulp gebruiken. Op die momenten neem ik mijn favoriete product van BrainBooster: ZoomBooster voor extra concentratie.

Vanuit mijn opleiding weet ik hoe belangrijk hoogwaardige en goed opneembare ingrediënten voor je lichaam zijn. Juist daarom gebruik en adviseer ik BrainBooster. BrainBooster werkt ook nog eens mee met het NZVT, waardoor ik zeker weet dat mijn favoriete product ZoomBooster dopingvrij is. Kwaliteit en zekerheid is namelijk superbelangrijk voor me.

Succes met presteren!
Frédérique

Mijn favoriete product

Dat is zeker ZoomBooster. Voordat ik een aantal uur moet studeren, drink ik een glas ZoomBooser. Ik voel me daarna meer geconcentreerd en gefocust en kom in een lekkere flow. Precies dus waar dit product voor bedoeld is!

Wist je dat je ZoomBooster ook een half uur voor het sporten kunt nemen?
Het is namelijk een hypertone drank, die zorgt voor meer mentale energie. Wel goed extra hydrateren tijdens de wedstrijd of training hoor.

► Bekijk mijn favoriete product
Volg Frédérique Matla op social media:
Excuses voor het ongemak.
Door onze succesvolle acties zijn alle producten helaas tijdelijk uitverkocht.
Actie: 3 halen, 1 betalen
Code: Qmusic
Je korting wordt automatisch berekend wanneer je drie producten naar keuze in je mandje hebt.