Mood

MoodBooster: Good Mood!

Hoe komt dat toch? Er gaat best veel goed in je leven maar toch zit je even stuk. Er gewoon even mentaal doorheen. Geen motivatie. Een wak? Een dip? Hoe je het ook noemt het voelt erg vervelend.

Dan is het goed om even stil te staan en een bewuste keuze te maken. Een frisse wind door je leven en je mind te laten waaien. MoodBooster helpt je daarbij. Binnen vier dagen zit je weer goed in je vel, voel jij je weer licht en heb je er weer zin in.

Onze formule helpt snel, is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op heilzame plantenextracten en natuurlijke stoffen die elkaar in combinatie versterken; pure Phyto Synergy voor mentale veerkracht als je je zwaarmoedig of somber voelt: Good Mood!

Positieve mindset en motivatie

Mentaal goed presteren is lastig wanneer je niet lekker in je vel zit. Oorzaken kunnen voor iedereen anders zijn, maar een dip is gelukkig bij iedereen meestal van korte duur. Wel is het belangrijk er even bij stil te staan en er echt wat mee te doen, want niemand zit te wachten op een burn-out.

Om je in staat te stellen sneller van je dip af te komen, zijn er in de natuur bepaalde stoffen aanwezig die je kunnen helpen. Belangrijk hierbij is dat de unieke balans in je lichaam tussen dopamine en seretonine niet uit het oog mag worden verloren. Gebruik MoodBooster een paar dagen en je bent snel weer jezelf!

Ingrediënten

MoodBooster is speciaal ontwikkeld om je weer snel goed te laten voelen in tijden van een mentale dip. De twee verschillende capsules spelen daar elk hun belangrijke rol in.

In de ochtendcapsule is N-Acetyl L-Tyrosine een belangrijk ingrediënt. L-Tyrosine wordt namelijk via L-Dopa omgezet in dopamine. Dopamine fungeert als neurotansmitter (en soms als hormoon) en zorgt voor genot en blijdschap. De vitamine B6 in de ochtendcapsule reguleert mede de activiteit van hormonen.

De balans tussen dopamine en serotonine in je lichaam is erg belangrijk. Serotonine is een neurotransmitter die een grote rol speelt bij emotie, stemming en slaap (wordt namelijk ook omgezet in melatonine) en bovendien een dopamine-regulerende werking heeft. Serotonine zelf kan de bloed-hersenbarrière niet doorbreken en is volledig afhankelijk van de aanvoer van tryptofaan of 5-HTP.

Daarbij speelt magnesium een belangrijke rol. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en te weinig magnesium verlaagt je serotonineniveau. Vandaar dat je magnesium in de best opneembare variant UltraMag® in MoodBooster vindt.

Wanneer MoodBooster?

MoodBooster helpt je bij een dip. De oorzaak kan voor iedereen anders zijn: geldzorgen, verdriet door een verlies, relatieproblemen of langdurige perioden van stress bijvoorbeeld. Slechte voeding of het gebruik van party-drugs kunnen je dopamine-serotonine systeem daarnaast ook aardig in de war brengen.

MoodBooster is ontwikkeld om je gedurende een paar dagen tot maximaal twee weken extra te ondersteunen in tijden dat je even wat somberder bent. Neem bij het ontbijt een witte ochtendcapsule en bij je avondmaaltijd een blauwe avondcapsule. Zo zit je snel weer lekker in je vel!

► Ik wil ook Good Mood!