Mood

MoodBooster: Good Mood!

Hoe komt dat toch? Er gaat best veel goed in je leven, maar toch zit je even stuk en je motivatie is hierdoor ver te zoeken. Een wak? Een dip? Hoe je het ook noemt of waar het ook door komt: het voelt heel erg vervelend.

Dan is het goed om even stil te staan en een bewuste keuze te maken. Een dip overkomt iedereen wel eens en is ook helemaal niet erg of raar. Maar het is wel belangrijk hier snel weer uit te komen! MoodBooster helpt je daarbij. Binnen vier dagen zit je weer goed in je vel, voel jij je weer licht en heb je er weer zin in. Good Mood!

Boost your Mental Performance

Neem MoodBooster om lekker in je vel te zitten!

Positieve mindset en motivatie

Mentaal goed presteren is onmogelijk wanneer je niet lekker in je vel zit. Oorzaken kunnen voor iedereen anders zijn, maar een dip is gelukkig bij iedereen meestal van korte duur. Wel is het belangrijk er even bij stil te staan en er echt wat mee te doen. Je zit toch niet te wachten op een burn-out!

Om je in staat te stellen sneller van je dip af te komen, zijn er in de natuur bepaalde stoffen aanwezig die je zullen helpen. Belangrijk hierbij is dat de unieke balans in je lichaam tussen verschillende neurotransmitters die je stemming bepalen niet uit het oog mag worden verloren. Onze formule helpt snel, is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op heilzame plantenextracten en natuurlijke stoffen die elkaar in combinatie versterken; pure Phyto Synergy voor mentale veerkracht als je je zwaarmoedig of somber voelt:

PHYTO SYNERGY FORMULA

Natuurlijk en Effectief

Ingrediënten

MoodBooster is speciaal ontwikkeld om je weer snel goed te laten voelen in tijden van een mentale dip. De twee verschillende capsules spelen daar elk hun belangrijke rol in.

In de ochtendcapsule is N-Acetyl L-Tyrosine een belangrijk ingrediënt. L-Tyrosine wordt namelijk omgezet in één van de belangrijkste neurotransmitters, die ook als hormoon voor genot en blijdschap zorgt. De vitamine B6 in de ochtendcapsule reguleert mede de activiteit van hormonen.

5-HTP is inmiddels een zeer bekend nootropic en wordt omgezet in één van je belangrijkste neurotransmitters voor emotie, stemming en slaap (wordt namelijk ook omgezet in melatonine). Deze neurotransmitter kan zelf de bloed-hersenbarrière niet doorbreken en is volledig afhankelijk van de aanvoer van tryptofaan of 5-HTP.

Daarbij speelt magnesium een belangrijke rol. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en in MoodBooster vind je de magnesium in de best opneembare variant UltraMag®.

THE PERFECT MOOD

Mentale veerkracht

Wanneer MoodBooster?

MoodBooster helpt je bij een dip. De oorzaak kan voor iedereen anders zijn: geldzorgen, verdriet door een verlies, relatieproblemen of langdurige perioden van stress bijvoorbeeld. Slechte voeding of het gebruik van alcohol en party-drugs kunnen je neurotransmittersysteem daarnaast ook aardig in de war brengen.

Neem bij het ontbijt een witte ochtendcapsule en bij je avondmaaltijd een blauwe avondcapsule. Zo zit je snel weer lekker in je vel!

► Ik wil ook Good Mood!
Nu 3 producten voor de prijs van 1
Code: Qmusic
Nu 3 producten voor de prijs van 1
Code: Qmusic