Over BrainBooster

Wetenschap is de basis

Wanneer je ergens een product koopt of advies krijgt, dan wil je toch dat dit komt van iemand met deskundigheid en ervaring?
Bij ons ben je daar zeker van. BrainBooster is namelijk onderdeel van het succesvolle Nederlandse bedrijf BioClin.
BioClin specialiseert zich al sinds 1989 in medische zelfzorgmiddelen en gezondheidsproducten en is medisch gecertificeerd volgens de hoge standaarden van ISO13485. BioClin's belangrijkste patent is dat van het 2QR-complex: een effectief, veilig en natuurlijk alternatief voor antibiotica. Lees hier meer over BioClin.
De voor onze medische hulpmiddelen verantwoordelijke wetenschappers, ontwikkelen ook de BrainBooster Phyto Synergy Formulas en geven je de beste adviezen over voeding, je hersenen en slimme routines. Onder aan deze pagina stellen we ons graag aan je voor!

WE BELIEVE IN SCIENCE

Dopingvrij certificering

BrainBooster werkt mee aan het NZVT. Het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport controleert batchgewijs in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiervoor volgt BrainBooster tevens het voorgeschreven HACCP protocol. In de NZVT database kunt je de geteste batches van BrainBooster teug vinden.
Bezoek dopingautoriteit.nl/nzvt voor meer informatie.

BrainBooster staat voor kwaliteit en zekerheid. Door onze producten te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem, krijg je als (top)sporter de grootst mogelijke zekerheid dat voedingssupplementen géén doping bevatten.

Nature backed by science

Phyto Synergy Formulations

BrainBooster productformules zijn gebaseerd op de actieve componenten uit planten, die samen met aminozuren, vitamines en mineralen elkaars werking optimaal versterken. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, kiezen we voor de meest effectieve combinatie van traditionele botanicals en innovatieve natuurlijke ingrediënten. Je vindt in onze formules altijd organische verbindingen, die je lichaam herkent als lichaamseigen en specifieke vitaminen en mineralen die het opnameproces versnellen. Door deze hoge biologische beschikbaarheid weet je zeker dat je lichaam alle ingrediënten ook daadwerkelijk optimaal kan opnemen voor het beste resultaat. Phyto Synergy is veilig, natuurlijk en effectief!

Kies ook voor BrainBooster

Ons grote tevreden netwerk!

Misschien heb je op onze homepage al gelezen dat we erg veel tijd aan onze formules en adviezen besteden. Misschien hebben we juist daarom wel zoveel tevreden volgers en klanten. En omdat we daar natuurlijk erg blij mee zijn belonen we onze vaste klanten met gratis verzenden en leuke extra's. Onze promotors zijn altijd tevreden BrainBooster volgers en gebruiken onze producten ook écht geregeld. Geen handige commecrciële praatjesmakers dus, maar oprechte tevreden performers!

Om daarnaast wat extra's terug te doen, sponsoren wij sportteams en helpen we jonge hockeysters naar de top. Elk jaar kiezen we bovendien een aansprekend goed doel voor een mooie donatie.

Meet our science team

drs. Annelize Goedbloed

Science & Technology

Biologie


De ROI / ADH voor mineralen en vitaminen zijn gebaseerd op "overleven". Ik ben juist gefascineerd door de vraag wat de hoeveelheden zijn om het menselijk lichaam OPTIMAAL te laten functioneren en doe daar al jaren onderzoek naar.
Ik vind mijzelf Medisch "ontspoord" Biologe

dr. Paul Kwakman

Research & Clinical studies

Microbiologie


Naast de uitvoering van klinische studies ben ik veelal te vinden in de laboratoria van de HU. Het onderzoeken van de interactie tussen bacteriën, natuurlijke stoffen en het menselijk lichaam is mijn grote passie.
Wetenschap is altijd leidend in mijn visie

Bsc. Roberto van Ginkel

Product development

Voeding en Diëtetiek


Ik ben trots dat wij altijd kiezen voor nutriënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Zo weet je altijd zeker dat jouw lichaam onze ingrediënten maximaal en snel kan opnemen voor het beste resultaat.
Er staan zo veel "onzin-producten" in de winkels

Bsc. Yvonne van Baaren

Product development

Homeopathie


Van origine ben ik opgeleid in deze natuurlijke geneeswijze en neem dit basisprincipe dan ook altijd mee in onze meetings. Met mijn collega's uit andere disciplines tot effectieve formules komen vind ik een gave uitdaging!
In de natuur is zoveel goeds te vinden

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE