Over BrainBooster

Beter mentaal presteren

Wil je graag beter mentaal presteren tijdens je belangrijke dagelijkse werkzaamheden? Vind je dat je hierbij best wel wat hulp kunt gebruiken, omdat het soms allemaal te hectisch voelt? Denk je ook dat het gebruik van zware chemische producten als Ritalin, Modafinil of slaapmiddelen met vervelende bijwerkingen, daarbij niet de juiste oplossing voor je hersenen is?

Dan helpt BrainBooster jou graag! Onze adviezen over concentratie, ontspanning en stemming zorgen er samen met onze natuurlijke en effectieve producten voor, dat jij je optimale Mental Performance kunt leveren.

We stellen je onder aan deze pagina graag aan je voor en leggen uit waarom je met onze producten en adviezen altijd een veilige en effectieve keuze maakt. Welkom bij BrainBooster!

We believe in science

Wetenschappelijke productformules

Wetenschap is de basis

Wanneer je ergens een product koopt of advies krijgt, dan wil je toch dat dit komt van iemand met deskundigheid en ervaring?
Bij ons ben je daar zeker van. BrainBooster is namelijk onderdeel van het succesvolle Nederlandse bedrijf BioClin.
BioClin specialiseert zich al sinds 1989 in medische zelfzorgmiddelen en gezondheidsproducten en is medisch gecertificeerd volgens de hoge standaarden van ISO13485. BioClin's belangrijkste patent is dat van het 2QR-complex: een effectief, veilig en natuurlijk alternatief voor antibiotica. Lees hier meer over BioClin.
De voor onze medische hulpmiddelen verantwoordelijke wetenschappers, ontwikkelen ook de BrainBooster Phyto Synergy Formulas en geven je de beste adviezen over voeding, je hersenen en slimme routines. Onder aan deze pagina stellen we ons graag aan je voor!

Kwaliteitsgarantie

Ontwikkeld volgens de hoogste standaard

Kwaliteit en zekerheid

BioClin werkt uitsluitend met actieve plantaardige ingrediënten op een volledig wetenschappelijke wijze. Vanzelfsprekend worden alle producten klinisch verantwoord en onderzocht. De zelfzorgproducten worden actief geadviseerd door medische professionals en in sommige landen ook vergoed door verzekeraars. Door het grote succes heeft BioClin al diverse (internationale) ondernemingsprijzen gewonnen.

De wetenschappers van BioClin ontwikkelen onder dezelfde hoge standaard de producten van BrainBooster. Daarnaast geven ze vanuit hun verschillende expertises de beste adviezen over voeding, de hersenen en routines. Dit maakt onze hoogwaardige formules uniek en geeft BrainBooster een innovatieve, wetenschappelijke en uitermate professionele positie in de markt van voedingssupplementen!

Onze wetenschappers

Ontmoet Team BrainBooster

drs. Annelize Goedbloed

Science & Technology

Biologie


De ROI / ADH voor mineralen en vitaminen zijn gebaseerd op "overleven". Ik ben juist gefascineerd door de vraag wat de hoeveelheden zijn om het menselijk lichaam OPTIMAAL te laten functioneren en doe daar al jaren onderzoek naar.
Ik vind mijzelf Medisch "ontspoord" Biologe

dr. Paul Kwakman

Research & Clinical studies

Microbiologie


Naast de uitvoering van klinische studies ben ik veelal te vinden in de laboratoria van de HU. Het onderzoeken van de interactie tussen bacteriën, natuurlijke stoffen en het menselijk lichaam is mijn grote passie.
Wetenschap is altijd leidend in mijn visie

Bsc. Roberto van Ginkel

Product development

Voeding en Diëtetiek


Ik ben trots dat wij altijd kiezen voor nutriënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Zo weet je altijd zeker dat jouw lichaam onze ingrediënten maximaal en snel kan opnemen voor het beste resultaat.
Er staan zo veel "onzin-producten" in de winkels

Diana Pasho, arts

Research & Clinical Studies

Geneeskunde


Ik heb geneeskunde gestudeerd om mensen met hun gezondheid te kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om gezondheidsproblemen te voorkomen door zorg te dragen voor lichaam en geest met onze hoge kwaliteitsproducten.
In de natuur is zoveel goeds te vinden

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE

Nu 3 producten voor de prijs van 1
Code: Qmusic
Nu 3 producten voor de prijs van 1
Code: Qmusic