Over BrainBooster

Verantwoord presteren

Wil je graag beter mentaal presteren tijdens je belangrijke dagelijkse werkzaamheden? Vind je dat je hierbij best wel wat hulp kunt gebruiken, omdat het soms allemaal te hectisch voelt? Denk je ook dat het gebruik van zware chemische producten als Ritalin, Modafinil of slaapmiddelen met vervelende bijwerkingen, daarbij niet de juiste oplossing voor je hersenen is?

Dan helpt BrainBooster jou graag! Onze adviezen over concentratie, ontspanning en stemming zorgen samen met onze natuurlijke en effectieve producten voor een optimale ondersteuning bij je mentale inspanningen.

We stellen je onder aan deze pagina graag aan je voor en leggen uit waarom je met onze producten en adviezen altijd een veilige en verantwoorde keuze maakt. Welkom bij BrainBooster!

We believe in science

Wetenschappelijke productformules

Wetenschap is de basis

Wanneer je ergens een product koopt of advies krijgt, dan wil je toch dat dit komt van iemand met deskundigheid en ervaring?
Bij ons ben je daar zeker van. BrainBooster is namelijk onderdeel van het succesvolle Nederlandse bedrijf BioClin.
BioClin specialiseert zich al sinds 1989 in medische zelfzorgmiddelen en gezondheidsproducten en is medisch gecertificeerd volgens de hoge standaarden van ISO13485. BioClin's belangrijkste patent is dat van het 2QR-complex: een effectief, veilig en natuurlijk alternatief voor antibiotica.
De voor onze medische hulpmiddelen verantwoordelijke wetenschappers, ontwikkelen ook de BrainBooster Phyto Synergy Formulas en geven je de beste adviezen over voeding, je hersenen en slimme routines.

Kwaliteitsgarantie

Ontwikkeld volgens de hoogste standaard

Dopingvrij certificering

BrainBooster werkt mee aan het NZVT. Het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport controleert batchgewijs in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. In de NZVT database kunt je de geteste batches van BrainBooster teug vinden.
Bezoek dopingautoriteit.nl/nzvt voor meer informatie.

Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. Door onze producten te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem, krijg je als (top)sporter de grootst mogelijke zekerheid dat jouw voedingssupplementen géén doping bevatten.

Phyto Synergy

Natuurlijk, veilig, bewezen en effectief

Phyto Synergy Formulas

BrainBooster productformules zijn gebaseerd op de actieve componenten uit planten, die samen met aminozuren, vitamines en mineralen elkaar optimaal versterken. Je vindt in onze formules altijd organische verbindingen, die je lichaam herkent als lichaamseigen en specifieke vitaminen en mineralen die het opnameproces versnellen. Door deze hoge biologische beschikbaarheid weet je zeker dat je lichaam alle ingrediënten ook daadwerkelijk optimaal kan opnemen voor het beste resultaat.

Wij maken bewust geen alles-in-één pillen, die zogenaamd bijdragen aan alles wat je hersenen nodig hebben om te presteren. Dat kan namelijk helemaal niet! Ten eerste passen onze actieve ingrediënten nooit in één pil en ten tweede heeft iedereen verschillende behoeftes. Waarom zou je namelijk ingrediënten gebruiken voor concentratie, als je juist behoefte hebt aan ontspanning? Kies voor jouw behoefte het bijpassende product en de Phyto Synergy Formula helpt je altijd snel en bewezen!

Adviezen

Voeding, brein en routines

Adviezen

Naast goede producten, geven we je op onze-adviezen-pagina ook veel handige voeding- en prestatietips. Dat is belangrijk, want je profiteert maximaal van onze formules wanneer je in je dagelijks leven ook goed op je gewoontes en voeding let. Wist je bijvoorbeeld dat te lang zitten helemaal niet goed voor je concentratie is? En dat veel producten magnesium bevatten, waar je lichaam helemaal niets aan heeft? Lees dan hier eens welke magnesium je wel moet hebben en waarom BrainBooster dus altijd zorgt voor ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Daar kan je tenminste echt wat mee!

Onze wetenschappers

Ontmoet Team BrainBooster

drs. Annelize Goedbloed

Science & Technology

Biologie


De ROI / ADH voor mineralen en vitaminen zijn gebaseerd op "overleven". Ik ben juist gefascineerd door de vraag wat de hoeveelheden zijn om het menselijk lichaam OPTIMAAL te laten functioneren en doe daar al jaren onderzoek naar.
Ik vind mijzelf Medisch "ontspoord" Biologe

dr. Paul Kwakman

Research & Clinical studies

Microbiologie


Naast de uitvoering van klinische studies ben ik veelal te vinden in de laboratoria van de HU. Het onderzoeken van de interactie tussen bacteriën, natuurlijke stoffen en het menselijk lichaam is mijn grote passie.
Wetenschap is altijd leidend in mijn visie

Bsc. Roberto van Ginkel

Product development

Voeding en Diëtetiek


Ik ben trots dat wij altijd kiezen voor nutriënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Zo weet je altijd zeker dat jouw lichaam onze ingrediënten maximaal en snel kan opnemen voor het beste resultaat.
Er staan zo veel "onzin-producten" in de winkels

Diana Pasho, arts

Research & Clinical Studies

Geneeskunde


Ik heb geneeskunde gestudeerd om mensen met hun gezondheid te kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om gezondheidsproblemen te voorkomen door zorg te dragen voor lichaam en geest met goede producten.
Ik sta voor formules met de hoogste kwaliteit

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE