Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Lichaam & Geest!

BrainBooster is ontwikkeld met de werking van hersen-darm-as als uitgangspunt. Het welzijn van je darmen en je mentale toestand is namelijk sterk met elkaar verbonden. Het één bestaat niet zonder het ander. Stress en slaapgebrek hebben bijvoorbeeld een negatief effect op je immuunsysteem en verzwakken je afweer. Je immuunsysteem bevindt zich voor een groot deel in je darmen. Daarom is het belangrijk om goed voor je darmen te zorgen. Verstopte darmen sturen onjuiste signalen naar je hersenen, waardoor je je somber voelt.

Het verband tussen de darmen en de geest wordt vaak onderschat. Een holistische benadering kan een ontdekking zijn voor je gezondheid. Daarom hebben we, als onderdeel van onze holistische aanpak, ook een zustermerk Pyour dat zich richt op de darmgezondheid.

Fyto Synergie oplossing!

Al onze BrainBooster producten zijn gebaseerd op fyto synergetische formuleringen. Een Fyto Synergie formulering is een specifieke combinatie van actieve plantenextracten, vitaminen en mineralen die op elkaar inwerken en elkaars werking versterken, waardoor ze samen effectiever zijn dan wanneer ze afzonderlijk worden gebruikt