Verzending en Levering

Bij BrainBooster vinden we het belangrijk dat je jouw pakket snel en goed in je brievenbus krijgt en je helemaal tevreden bent. Hier lees je alles over de bezorging.

Onze levertijd

Wij streven ernaar uw producten zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u op werkdagen vóór 16.00 uur heeft besteld en (voor ons zichtbaar) heeft betaald, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Betalingen via iDEAL, worden direct verstuurd. Wanneer u er voor kiest om het aankoopbedrag zelf vooraf over te boeken, dan wordt uw bestelling verstuurd zodra wij de betaling op onze rekening hebben ontvangen. In veel gevallen zal dit een dag later zijn.

In de meeste gevallen ontvang jij je bestelling de volgende dag al in de bus! Houdt er echter rekening mee dat PostNL in sommige gevallen een dag later levert. Je kunt de bestelling dan ook binnen 48 uur (met uitzondering van het weekend) de levering binnen Nederland verwachten. Indien een bestelling of een deel van de bestelling niet op voorraad is ontvangt u hierover een e-mail. Het pakket past door de (meeste) brievenbus(sen) dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Bezorging door PostNL

Bestellingen worden per brievenbuspost via PostNL verstuurd.
BrainBooster behandelt uw bestelling met de grootste zorg. Helaas kan er onderweg wel eens iets mis gaan.
Mocht er onverhoopt iets zijn misgegaan, neem dan contact met ons op.

Niet thuis?

Geen probleem. Omdat we begrijpen dat je onze producten zo snel mogelijk wilt gebruiken na een bestelling, hebben wij ervoor gezorgd dat ze door de brievenbus passen!

 

 

Send this to a friend