Zen

ZenBooster: Get Zen!

Heb je dat ook wel eens? Storm in je hoofd. Te veel informatie. De mentale druk wordt je even te veel. Je wilt in de luwte staan, op adem komen, rust in je hoofd en jezelf weer kunnen opladen. Een beetje meer Zen.

ZenBooster geeft je dat moment van ontspanning en innerlijke rust. Onze formule is helemaal wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op heilzame plantenextracten en natuurlijke stoffen die elkaar in combinatie versterken; pure phyto synergy die je minder stressgevoelig maakt bij mentale druk en spanning: Get Zen!

BOOST YOUR MENTAL PERFORMANCE

Ontspanning en goede nachtrust

Voor je Mental Performance is het van essentieel belang dat je na een mentaal drukke dag ook ontspant. Net zoals een sporter zijn lichaam na een fysieke inspanning laat rusten, moet je brein dat ook na een mentale inspanning.

Omdat ontspannen niet altijd vanzelf gaat, hebben we ZenBooster ontwikkeld. ZenBooster ondersteunt in stress-situaties en is rustgevend bij mentale druk. Ideaal dus om na een inspannende dag je weer gauw helemaal Zen te voelen. En dat is dus echt een vereiste om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren!

Ingrediënten

In ZenBooster hebben we een aantal ingrediënten gecombineerd, die al eeuwen bekend staan om hun rustgevende werking. De meest universele daarvan is valeriaan. De wortels van dit plantje dragen bij aan optimale ontspanning. Daarnaast gebruiken we passiflora, dat in de kruidengeneeskunde wordt gebruikt als kalmeringsmiddel en helpt ontspanning op te wekken.

Vervolgens vind je in onze sachets ook de juiste dosering L-theanine. Dit is een bijzonder aminozuur dat bijna alleen voorkomt in de theeplant Camellia Sinensis. De bijzondere werking van L-theanine is goed te zien aan het toenemende aantal alfa-golven in je hersenen. Magnesium en vitamine B5 maken de ZenBooster formule compleet.

Wanneer ZenBooster?

ZenBooster is speciaal ontwikkeld om na een drukke dag helemaal tot rust te komen. Neem ZenBooster aan het begin van de avond en de phyto synergy formula zorgt er voor dat je de rest van de avond lekker Zen bent! Ideaal dus in wat drukkere of onrustige tijden.

De ingrediënten in ZenBooster maken je overigens niet slaperig. Daarom kun je ook bij tentamenspanning of wanneer je opziet tegen een rij-examen bijvoorbeeld met ZenBooster fijn tot rust komen!

► Probeer nu een sample!