Zoom

ZoomBooster: Zoom In!

Ken je dat gevoel? Je weet dat je die prestatie kán en wíl leveren. Maar eigenlijk voel je je echt even leeg, je hebt geen puf en je goed concentreren is lastig. Maak dan voor wat extra mentale meewind de verantwoorde keuze voor ZoomBooster.

ZoomBooster helpt snel, is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op heilzame plantenextracten en natuurlijke stoffen die elkaar in combinatie versterken; pure phyto synergy en goed voor je prestatievermogen, concentratie en geheugen. Zoom In!

Concentratie en mentale energie

Concentratie is essentieel voor je productiviteit en mentale energie is hiervoor een vereiste. Simpel gezegd moet je je fit voelen om je aandacht ergens bij te kunnen houden. Niet dat afwezige, wat we allemaal wel herkennen: wat meer Zoom graag!

ZoomBooster is een effectieve formule van natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk bewezen goed voor je concentratie en geheugen. Bovendien houdt ZoomBooster de geest helder en verbetert je mentale prestaties. Ideaal dus tijdens je belangrijkste dagelijkse werkzaamheden!

Ingrediënten

Het mentale energie-aspect in de ZoomBooster formule is van essentieel belang. We combineren hierom maltodextrine met het unieke trehalose voor snelle én langzame brandstofvoorziening voor je hersenen.

Maar met deze twee ingrediënten ben je nog niet up for the task. Er zijn in de natuur namelijk ingrediënten te vinden, die bijdragen aan verhoging van alertheid en goed zijn voor je concentratie en geheugen. In verschillende studies is bovendien aangetoond dat ze in specifieke combinaties zelfs nog beter werken. Hierom vindt je in ZoomBooster panax ginseng, guarana en L-theanine in ideale verhouding. En om de ZoomBooster phyto synergy formula compleet te maken is jodium en vitamine B5 nodig.

Wanneer ZoomBooster?

Neem ZoomBooster ongeveer een kwartier voordat je jouw belangrijke Mental Performance wil leveren. De formule is zo ontwikkeld dat je fijne mental state ongeveer drie uur duurt en dat is precies wat wij en onze vele tevreden klanten ook zelf ervaren! Neem ZoomBooster bijvoorbeeld voor een belangrijke presentatie, tentamen, autorit, studie-avond of wedstrijd. Maar ook na een vermoeiende nacht of rond die vervelende after-lunch dip helpt ZoomBooster je snel. En het is nog lekker ook!

► Probeer snel een sample!